Privatumo politika • Panevėžio kredito unija

Kaip ištrinti svetainę apie pajamas

Mes renkame ir tvarkome Jūsų asmens duomenis šiais pagrindiniais tikslais: Jūsų tapatybei nustatyti ir su Jumis susisiekti — tam yra renkamas Jūsų vardas, pavardė, asmens kodas, gimimo data, asmens tapatybės dokumento kopija, adresas, telefono numeris, elektroninio pašto adresas ir kiti kontaktiniai duomenys; Įgyvendinti pinigų plovimo prevencijos reikalavimus — renkami duomenys apie Jūsų darbovietę, pareigas, pilietybę, dalyvavimą politikoje; Įvertinti Jūsų kreditingumą kad būtų galima skolinti vadovaujantis atsakingo skolinimosi principais, vykdyti mūsų veiklos rizikos reikalavimus ir, esant reikalui, būtų galima valdyti Jūsų  įsiskolinimus — renkama informacija apie Jūsų išsilavinimą, darbovietę, pareigas, darbo patirtį, pajamas, turimą turtą, finansinius įsipareigojimus, kredito ir mokėjimo istorijas, Jūsų šeimą.

kaip ištrinti svetainę apie pajamas dvejetainiai variantai, kaip teisingai prekiauti

Jums teikti paslaugas, tinkamai vykdyti sutartinius įsipareigojimus, Jus konsultuoti, vykdyti teisės aktuose nustatytas pareigas — naudojame duomenis ir informaciją, kurią gauname, kai Jūs naudojatės mūsų paslaugomis. Vykdyti mūsų kasdienes operacijas ir apsaugoti mūsų teisėtus interesus — laikytis teisės aktų, reglamentų, taisyklių ir pan. Vykdyti ir laikytis vietinių ar užsienio teisėsaugos reikalavimų ir prašymų, laikytis teismo proceso ar kitos ginčo teisenos reikalavimų.

Kontroliuoti, ar nereikia imtis veiksmų prieš vartotojus, kurie pažeidžia teisės aktų reikalavimus ar užsiima neteisėta veikla. Šių tikslų pagrindu mes galime tvarkyti informaciją apie teisminius ir administracinius procesus, Jūsų skolas, Jūsų turtą bei kitą informaciją, susijusią su aukščiau minėtu tikslu; Kad galėtume siųsti bendro pobūdžio tiesioginės rinkodaros pasiūlymus — renkame Jūsų vardą, pavardę, telefono numerį, elektroninio pašto adresą.

Privatumo politika

Informuojame, kad Jūs turite teisę bet kuriuo metu atsisakyti gauti mūsų siunčiamą tiesioginės rinkodaros turinį, pranešdami mums savo apsisprendimą el. Bendravimo ir konsultavimo tikslu — atsakyti į Jūsų prašymus, klausimus, skundus, taip pat gauti Jūsų atsiliepimus.

  • Užsidirbti pinigų internete be investicijų tw lobal
  • Kaip numatyti prekybos grafiką
  • Tačiau, mes neįsipareigojame prižiūrėti, stebėti arba tarpininkauti teikiant bet kurią sąveikiąją paslaugą, kuri teikiama mūsų svetainėje, ir aiškiai informuojame, kad neprisiimsime jokios atsakomybės už bet kokius nuostolius arba žalą, patirtus naudojantis sąveikiosiomis paslaugomis, jei naudotojas pažeidžia mūsų turinio naudojimo standartus, nesvarbu, ar teikiant paslaugą yra tarpininkaujama, ar ne.
  • Kodėl neuždirbate iš savo svetainės: 5 patarimai, kaip tai pakeisti Autorius: Arnas Mikulskis m.
  • Kokią informaciją apie Jus renkame, iš kokių šaltinių ir kam ją perduodame 3.
  • Talpyklos ir slapukų išvalymas - Kompiuteris - YouTube Žinynas
  • Būtent pastaroji jau ilgiau nei mėnesį Lietuvoje teismo sprendimu yra blokuojama.

Siųsti Jums svarbius pranešimus dėl dokumentų atnaujinimo, taip pat siųsti techninio pobūdžio, įspėjamuosius ar administracinius pranešimus mes tvarkome Jūsų kontaktinius duomenis ir Jūsų gautų bei išsiųstų pranešimų turinį.

Kad galėtume bendrauti nuotoliniu būdu — įrašomi pokalbiai telefonu, saugomas Jūsų telefono numeris, IP adresas, pokalbio turinys, trukmė, laikas ir kt. Užtikrinti mūsų ir Jūsų turto apsaugą — Jums apsilankant LKU grupės kredito unijų patalpose gali būti vykdomas vaizdo stebėjimas ir saugomi vaizdo įrašai; Vykdant teisės aktų pažeidimų prevenciją. Jūsų asmens duomenys kaip ištrinti svetainę apie pajamas gaunami ir tvarkomi esant bent vienam teisėto tvarkymo pagrindui: Jūs planuojate sudaryti arba jau sudarėte sutartį su mumis; Asmens duomenų tvarkymas galimas teisės aktų pagrindu; Teisėtais mūsų interesais, nebent Jūsų privatūs interesai yra viršesni; Jūs davėte sutikimą.

NAUDOJIMOSI SVETAINE SĄLYGOS

Jeigu nepateiksite mums savo asmens duomenų, kurie yra būtini sudaryti ar vykdyti sutartį, arba kuriuos yra privaloma pateikti vadovaujantis teisės aktais arba sutartiniais įsipareigojimais, mes negalėsime Jums suteikti paslaugų. Esant poreikiui gali būti pasitelkti ir kiti duomenų tvarkytojai.

kaip ištrinti svetainę apie pajamas uždarbis internete 2 5 per dieną

Mes įsipareigojame, kad pasitelkti duomenų tvarkytojai laikytųsi Reglamento, įstatymų, šios Politikos, bei visų kitų privalomų teisės aktų reikalavimų. Mūsų, kaip duomenų valdytojo ir duomenų tvarkytojų santykiai nustatomi rašytinėse sutartyse arba rašytinėse sąlygose, nebent teisės aktų yra nustatyta kitaip.

„Chrome“ naršymo istorijos ištrynimas

Dažniausiai Jūsų asmens duomenys tvarkomi ir saugomi Europos Sąjungos teritorijoje, tačiau kartais mums gali tekti perduoti Jūsų asmens duomenis į kitas šalis, kuriose gali būti taikoma žemesnio lygio duomenų apsaugos politika, kai tas yra būtina sutarties sudarymui ar vykdymui arba Jūs pats davėte sutikimą tokiam perdavimui. Asmens duomenų perdavimo į šalis, esančias už Europos Sąjungos ir Europos ekonominės erdvės ribų, atvejais mes pasirūpiname, kad būtų taikoma viena iš šių saugumo priemonių: Su duomenų gavėju pasirašoma sutartis būtų paremta Europos Komisijos patvirtintomis standartinėmis sutarčių sąlygomis; Duomenų siuntimo grupės įmonių atveju, taikomos įmonėms privalomos taisyklės; Duomenų gavėjas būtų įsikūręs šalyje, kuri būtų pripažinta Europos Komisijos, kaip taikanti adekvačius duomenų apsaugos standartus; Gautas leidimas kaip ištrinti svetainę apie pajamas Valstybinė duomenų apsaugos inspekcijos.

Tokiais atvejais mes imsimės visų įmanomų priemonių, kad užtikrintume perduodamų ir naudojamų asmens duomenų čia galite užsidirbti daug pinigų, tačiau gali būti atvejų, kai mes neužtikrinsime, kad duomenų gavėjas laikytųsi tokių saugumo reikalavimų, kurie yra nustatyti ir privalomi Europos Sąjungoje.

Kaip ištrinti svetainę apie pajamas įdiegėme ir naudojame protingas bei atitinkamas fizines ir technines priemones, kruopščiai atrenkame paslaugų teikėjus, apmokome darbuotojus atitinkamai elgtis su konfidencialia ir kita asmenine informacija, kad apsaugotume Jūsų asmens duomenis, kuriuos renkame, tačiau primename, kad nors ir imamės visų tinkamų veiksmų Jūsų asmens duomenims apsaugoti, nė viena internetinė svetainė, mobilusis ryšys, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.

Jūsų asmens duomenis saugosime ne ilgiau, nei reikia nustatytam tikslui pasiekti. Pasiekus nustatytą tikslą, Jūsų asmens duomenys ištrinami, išskyrus tuos atvejus, kai teisės aktai įpareigoja mus saugoti informaciją mokestiniais tikslais arba duomenys gali būti reikalingi ikiteisminiam tyrimui atlikti, tačiau bet kokiu atveju saugojimo laikotarpis bus neilgesnis nei 10 metų.

kaip ištrinti svetainę apie pajamas kodėl prekybininkai viliojasi dvejetainiais opcionais

Pasibaigus šiam terminui, duomenys bus ištrinami taip, kad jų būtų negalima atgaminti. Paprastai asmens duomenys saugomi tokiais terminais: Duomenys, kurie yra surinkti naudojant paslaugas, yra saugomi tol, kol Jūs naudojatės teikiamomis paslaugomis bei dar 10 metų, kai nustosite jomis naudotis; Vaizdo duomenys saugomi iki 14 dienų; Taip pat tiek laiko, kiek yra būtina dokumentų archyvavimo tikslais.

Šie veiksmai gali būti techninės priemonės, kaip antai ugniasienės, įsilaužimo aptikimo ir apsaugos sistemos, unikalūs ir sudėtingi slaptažodžiai ir kodavimas.